طراح فونت ها ایرانی و خارجی
طراح فونت کیست ؟
طراحی فونت واقعا کار سخت و زمان بری است.
طراحان فونت ها زحمت زیادی برای طراحی و ساخت یک فونت میکشند.
ما باید قدردان تمامی طراحان فونت ها باشیم، چون واقعا یک هنر است.
در پست از سایت فونت فا می توانید سازندگان فونت های فارسی و انگلیسی را بشناسید.
لیست زیر طراحان فونت ها را مشخص می کند
مسلم ابراهیمی
مسلم ابراهیمی متولد 1358 از استان فارس شهرستان لارستان، کارشناس ارشد گرافیک و طراح فونت فارسی و همچنین مدرس دانشگاه می باشد.تاپ فیس های طراحی شده توسط آقای ابراهیمی در سال های 1393 الی 1396 توانسته است چهره تایپوگرافی وب و برنامه های فارسی را بهبود بخشد.
رضا بختیاری فرد
رضا بختیاری فرد، متولد سال 1369 از شهر تهران، کارشناس گرافیک و مدرس طراحی تخصصی تایپفیس فارسی می باشد. ایشان از سال 1388 به کار طراحی تایپ فیس (فونت) و لوگو تایپ مشغول است.
حسین زاهدی
حسین زاهدی، کارشناس گرافیک که از سایت 1380 بصورت تخصصی روی طراحی فونت شروع به فعالیت کرده است. فونت ایران نستعلیق یکی از محبوب ترین فونت هایی است که توسط ایشان طراحی و منتشر شده است.
صابر راستی کردار
صابر راستی کردار برنامه نویس و طراح فونت، متولد 22 آبان 1402 از شهر بندرعباس که در بزرگ شده شهر شیراز بود. تایپ فیس وزیر یکی از معروف ترین فونت هایی است که توسط ایشان طراحی و منتشر شده است، صابر عزیز یکی از افرادی بود که با طراحی فونت های منحصر به فرد انقلابی در محتوای سایت های فارسی ایجاد کرد. متاسفانه ایشان در سال 1402 در سن 36 سالگی بر اثر ابتلا به سرطان درگذشت. روحش شاد و یادش گرامی
مسعود سپهر
مرحوم استاد مسعود سپهر طراح گرافیک سال 1335 در تهران متولد شد. بیشترین فعالیت حرفه ای ایشان در بخش طراحی فونت فارسی و طراحی هوست های جامع بصیر، تندیس و نشان بود. طراحی تایپفیس پرطرفدار یکان و فونت زیبای فناوری توسط ایشان انجام شده است، ایشان در 9 بهمن ماه سال 1401 درگذشت. روحش شاد و یادش گرامی
محمد درویشی
محمد درویشی طراح و توسعه دهندهٔ فونت های آزاد
امین عابدی
امین عابدی اهل تبریز، مدیر و بنیانگذار فونتامین، طراح تایپ، سازندۀ فونت و علاقمند به تکنولوژیهای نرمافزاری مرتبط
هومن مهر
هومن مهر سازنده و طراح فونت های ایرانیان سریف و سنس می باشد که مقیم شهر کرکلند واشینگتن می باشد.
روح الله بلوردی
روحالله بلوردی، متولد 1357، فعالیت هنری خود را از دوران دبیرستان با تمرکز بر نقاشی، خوشنویسی، و گرافیک آغاز کرد. او در سال 1376 به تهران مهاجرت کرد و در همین دوره با دوستان موسسه سبوح آشنا شد. این آشنایی علاقه مندی او به گرافیک رایانه ای را شکل داد. از سال 1378، بلوردی نخستین آثار دیجیتال خود را با استفاده از نرمافزارهای کورل فتوپینت و کورل دراو خلق کرد.وی هماکنون در رشته گرافیک در دانشگاه علمی/کاربردی بندرعباس مشغول به تحصیل است و به فعالیتهای هنری خود ادامه میدهد.
برنا رایانه
شركت برنارایانه پس از تاسیس در سال ۱۳۷۶ در زمینه تولید و ارائه سیستم های جامع كاربردی، نرمافزارهای تخصصی مهندسی ساختمان و نرم افزارهای فارسی ساز ویندوز فعالیت خود را شروع كرد.همچنین فونت های سری b توسط این شرکت طراحی و ساخته شده است.
مهدی برقگیر
قاسم نجاری
قاسم نجاری نویسنده، مترجم و جستارنویس متولد 1374 در زاهدان است. او در سال 1396 درجهی کارشناسی خود را در رشتهی ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر تهران گرفت و در سال 1401 از درجهی کارشناسی ارشد خود در فلسفهی هنر در همان دانشگاه دفاع کرد. فونت های جوان، آوینی و آسمان توسط این شخص طراحی و عرضه شده اند.
برنا ایزدپناه
برنا ایزدپناه، طراح و پژوهشگر تایپ فیس مقیم لندن است. او دارای دو مدرک کارشناسی ارشد در زمینه های طراحی فونت از دانشگاه ریدینگ و طراحی گرافیک از کالج ارتباطات لندن است. برنا طراح تایپ فیس های لاله زار، لیدا، مارلیک و مرکزی تِکست است.
سعید پوناکی
توحید گلکارزاده
دامون خانجان زاده
دامون خانجان زاده متولد 10 شهریور 1354 در تهران، طراح گرافیک ایرانی با تمرکز بر تایپوگرافی و طراحی فونت است. آثار او در زمینه هویت بصری، طراحی نوشتار فارسی و توسعه فونت های بومی، نقش مهمی در ارتقاء گرافیک معاصر ایران ایفا کردهاند.
محمد عموئی
محمد عموئی طراح تایپ و پژوهشگر حروف نگاری فارسی هست که فعالیت حرفه ای خود را از سال 1390 در حوزه طراحی فونت آغاز کرده و تمرکز ویژهای بر تایپ فارسی و زیبایی شناسی نوشتار دارد. مدیر وب سایت های تخصصی FontParsi و IRFont و فعال در زمینه طراحی دکور و المان های شهری.همچنین طراح فونت های همچون مانلی، هیلدا، مهرگان، چمران، گلایل، دی و ثریا می باشد
فاطمه ملکی
مجتبی کیا
فرهود مقدم
فرهود مقدم متولد 1363 طراح گرافیک با بیش از 15 سال سابقه در طراحی حروف و فونت فارسی، خالق فونت های فرهود، کپسول، استاد و ملّی که تخصص ایشان در طراحی تایپوگرافی و هویت بصری حرفه ای است.
علی سواری